søndag 18. februar 2024

Stålkameratene - Rana jr. 5-3

Hjemme på øvingshelg med Mo Hornmusikk oppdaget jeg at min første fotballkjærlighet skulle spille kamp, så da vi var ferdige lørdag ettermiddag hastet jeg mot Stålhallen for å se treningskamp mellom Stålkameratene og et juniorlag fra Rana FK.

Stålhallen har jeg jo besøkt flere ganger da den ennå var en luftboble som hallen i Karlstad eller den gamle på Raufoss, men dette var faktisk min første visitt etter at den faktisk ble en permanent konstruksjon. Da jeg kom var kampen godt i gang, og jeg fant ut at det var snakk om en 3x30-kamp, og at vi alt nærmet oss andre pause. Etter først å ha blitt feilopplyst om at stillinga var 2-0 viste det seg at det faktisk sto 4-1.

Lagene tok etterhvert sin andre pause, og jeg tuslet rundt og møtte diverse kjentfolk, for blant de oppimot femti frammøtte var det en god del foreldre fra min generasjon som var og så på sine håpefulle i RFK-trøyer.

For meg virket det da tredje omgang startet som om Stålkameratene var sterkest, men faktisk var det foreldrebataljonen som kunne juble først, da RFK-juniorene reduserte til 4-2 ca ti minutter inn i omgangen.

Vel ti minutter før slutt måtte så begge lag bytte ut en mann etter en ekkel hodesmell, men forhåpentligvis går det fint med begge de involverte. Gultrøyene lot seg uansett ikke affisere av dette, og satte i det 84. minutt inn sitt femte mål for dagen, noe som tydeligvis fikk dem til å tenke at med 5-2 var det avgjort.

Så enkelt var det dog ikke, for RFK gikk nå rett i angrep igjen, og reduserte på ny, og med 5-3 fantes det kanskje et lite håp om en opphenting, men etter et par minutters overtid ble kampen avsluttet med 5-3 som registrert resultat.