tirsdag 17. oktober 2023

Futbology - registrere egne kamper

Et spørsmål som stadig dukker opp er hvordan man går frem for å registrere egne kamper i Futbology-appen, og jeg laga i vår en Twitter-tråd med oppskrift for det, men flytter den nå over hit så den blir enklere å dele med folk som ikke bruker Twitter.

Layouten her er tilrettelagt for PC-skjerm, men forhåpentligvis blir det også forståelig på en mobil enhet.

Det første du må gjøre er å finne riktig stadion i appen:


Når du er inne på riktig stadion, klikk på meny-ikonet oppe til høyre, og velg Legg til kamp.

Velg deretter Legg inn manuelt på den neste menyen som kommer opp.

Du vil da få opp et vindu som ser ut som dette. Som hjemmelag er som standard valgt et lag som spiller der til vanlig, men dette kan du skifte ut om det er et annet hjemmelag.


Trykk på lagnavnet, og du får opp denne lista. Dersom det ene laget ligger i appen kan du søke dem opp her og velge dem. Hvis ikke må du klikke på Legg til klubb/Egendefinerte klubber.


Du vil da få opp dette vinduet. Første gang du gjør dette vil lista naturlig nok være tom, hos meg inneholder den masse klubber i lavere divisjoner både i Norge og andre land. Trykk på Legg til klubb for å legge inn et nytt lag her.

Gjenta de to siste trinnene også for bortelaget, sjekk at datoen øverst er riktig, legg eventuelt inn divisjon/treningskamp/annen info i Notater-feltet, og trykk lagre på Kampdetaljer-vinduet.

Etter kampen kan du gå inn på "Mine kamper" fra forsida og klikke på riktig kamp for å oppdatere stilling og publikumsantall.


Etter å ha valgt riktig kamp der får du opp dette vinduet, klikk på stillingen der.


…og du kommer tilbake til kampdetaljer-vinduet, hvor du klikker på stillinga og kan velge antall mål for hvert av lagene.

Husk å klikke Ferdig og Lagre før du forlater appen.


Håper denne oppskrifta er nyttig. Lykke til med banehoppinga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar