onsdag 10. april 2019

Ready 2 - Bærum 2 (0-1)

Etter endelig å ha fått ledige tirsdagskvelder igjen etter et hektisk NM Janitsjar hadde jeg satt kursen til Voksen kunstgressbane ved foten av Holmenkollen, hvor Readys andrelag (Som etter hva jeg forstår er helt uavhengige fra førstelaget) spiller sine hjemmekamper. Kveldens bortelag var de gulkledde fra Sandvika, Bærums andrelag.

Ankom i god tid, og møtte langveisfarende Sander, som hadde tatt turen fra Lofoten for å hilse på et par sambygdinger som spilte for Ready. Mens lagene varmet opp spilte Vestre Akers 10- og 11-årsjentelag sine kamper ferdig, med mye tårer involvert. Litt før avspark fikk Sander overrakt en haug med klær fra en av Ready-spillerne, noe som sannsynligvis hindret ham fra å fryse ihjel i den kjølige vårkvelden.

Da kampen skulle sparkes i gang var også @SkogVIF dukket opp i tide til å se at før avspark måtte et hull i det ene målnettet bøtes, så da dommeren endelig blåste i fløyta var vi nesten fem minutter forsinket.

Første omgang er det ikke mye å rapportere fra, annet enn at det var mange taklinger av ymse nivå å se på.

Pausen ble heldigvis kort, så da andreomgangen ble satt i gang var vi igjen «på skjema» til kampslutt 22.00. Gultrøyene lot nå til å ha bestemt seg for å ta grep om kampen, og styrte det meste som skjedde på kunstgresset. Det var derfor alt annet enn ufortjent da de ble belønnet med en scoring litt etter halvspilt omgang.

Hjemmelaget prøvde desperat å komme til sjanser som kunne gi dem en utligning, men kom ikke nærmere enn denne corneren.
Mot slutten av kampen oppdaget vi plutselig at det ikke var så overraskende at gjestenes midtbaneanker var så god som han var. Jammen var det ikke selveste Jan-Derek Sørensen, hovedtrener for klubbens A-lag med over 300 tippeligakamper, 29 CL-kamper og 24 Bundesliga-kamper på CV-en som spilte der! Han kunne definitivt «do it on a cold night in Voksen»!

Kampen ebbet ut uten flere mål, men med flere taklinger, Sander leverte tilbake klærne til sin sambygding, og vi hastet til bilene for å prøve å få varmen i oss igjen.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar