onsdag 15. mai 2019

HSV 2 - Tune (2-1)

Da jeg planla tirsdagens Østfold-tur var jeg veldig fornøyd med å finne ut at HSV2 spilte kamp like etter den første kampen jeg hadde vært på, og at de attpåtil spilte på en annen arena enn førstelaget, som jeg var og så i fjor.

Etter en kjapp kjøretur ankom jeg altså Risilbanen i utkanten av boligområdet Pepperstad Skog akkurat i tide til avspark, og jeg tok plass med sola i ryggen for å få best mulig fotoforhold fram til den gikk ned. Etter et par minutter oppdaget jeg at det var noe kjent med den ene midtstopperen til gjestene fra Tune, og jammen var det ikke selveste Raymond Kvisvik som sto der og fordelte baller i alle retninger!

De helt store sjansene ute på banen lot vente på seg, men etter tjue minutter tok hjemmelaget ledelsen, noe som etter min mening var noe mot spillets gang. Litt etter at halvtimen var spilt kom så utligningen fra gjestene, og det var en svært vakker scoring som ga 1-1. Dette var også stillingen da lagene samlet seg rundt innbytterbenkene for en pauseprat.

Etter pause tok Tune helt over spillet, men ikke snakk om at de klarte å score. Sjanse på sjanse ble produsert, men enten var avslutningene for dårlige, eller så klarte hjemmelagets forsvar og keeper å avverge.

På et tidspunkt mot slutten av kampen gjorde HSV-forsvaret noen så hårreisende valg at jeg begynte å lure på om de ville påføre treneren sin alvorlige helseproblemer, men utrolig nok klarte de seg gjennom stormen uten å slippe inn mål.

Da kampen gikk mot slutten, dommer hadde signalisert fire minutter tillegg, og jeg alt hadde skrevet klar en tweet om at kampen endte 1-1 skjedde det! Mer eller mindre ut av det blå fikk de hvitkledde fra Hølen, Son og Vestby fullført en kontring, og det sto 2-1. Et aldri så lite ran, men fotball handler først og fremst om å score mål, og det lyktes ikke Tune med i denne omgangen, tross sin dominans i spillet.

2-1 ble sluttresultatet, og jeg kunne plotte inn på GPS-en ei burgersjappe jeg hadde fått anbefalt på veien hjem.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

1 kommentar: