søndag 30. juni 2024

Ämtervik - Hertzöga 2 (1-0)

Etter å ha forlatt stadion i Grums gikk ferden nordover langs E45, og etter vel førti minutter kom vi fram til dagens andre destinasjon. Etter å ha trålet gjennom sentrum på jakt etter en butikk (Vi fant ingen) inntok vi et nydelig lite stadion, hvor det attpåtil gikk fint å betale med kontanter for å slippe inn. Akkompagnert av duften av en rykende grill var vi nå klare for å se kamp på nivå sju mellom Ämtervik og Hertzöga 2.

På grillen var det hamburgere i kjømda, så jeg og André holdt oss i dette området fram til kampen var i gang. Vi hadde sett i Futbology-appen at det var noen tyskere på plass, så da André så en fyr med Hansa Rostock-genser skjønte vi at dette var Ulf som er den med flest registrerte kamper med dette nokså utskjelte laget. Det dukket også opp noen fler etterhvert, men dem så vi dessverre ikke noe til blant de rundt 100 frammøtte.

Vi fikk etterhvert skaffet oss hver vår svært gode hamburger, noe som var svært etterlengtet etter en lang dag med lite annet enn flytende føde. Vi startet deretter å bevege oss rundt banen, og fikk etter en drøy halvtime se hjemmelaget ta ledelsen 1-0 etter et frispark.

1-0 sto seg til pause, og vi så fram til flere mål i andre omgang. Det skulle dessverre vise seg at slik ble det ikke. Hjemmelaget virket svært så komfortable med ettmålsledelsen de hadde skaffet seg, og gjestene klarte ikke å trenge gjennom rødtrøyenes forsvar.

Noen skadesituasjoner samt store mengder drøying av tid medførte at sluttsignalet lot vente på seg til min stoppeklokka var nærmere tolv minutter på overtid, men da dommeren endelig blåste for siste gang sto det fortsatt 1-0. Ämtervik kunne dermed feire tre poeng inn mot sommerferien.

Jeg satte kursen tilbake mot Töcksfors for å gjenforene min passasjer med bilen hans, og kom meg deretter trygt tilbake til hovedstaden etter en svært vellykket groundhoppingdag.