søndag 16. april 2023

Sandefjord - Tromsø 0-0

Jeg vurderte en stund å publisere en rekordkort bloggpost i kveld, med bare ett ord og noen bilder. Ordet skulle være «Gjesp», men så fant jeg ut at den fortjente litt mer enn det. Det hele startet iallfall med at jeg fylte bilen med finnmarkinger, islendinger og spellemannsprisvinnere, og så satte kursen mot Vestfold, for å se eliteseriekampen Sandefjord - Tromsø.


Etter å ha tilbragt litt tid på stadionpuben inntok vi bortefeltet, og fikk til vår store skuffelse se at det var slutt på den tida hvor vi fikk plass på langsida, nå var det tilbake til den helt ubrukelige kortsida. En annen skuffelse var kvaliteten på den såkalte gressmatta. Om det er dette som er nivået på det naturgresset man leverer kan man altså like godt legge om til kunstgress!

Vi fikk tross litt kummerlige arbeidsforhold samla ganske godt med folk på bortefeltet, og anført av Morten og Arne ble det mer eller mindre kontinuerlig sunget for å støtte «Gutan». Dessverre hjalp det ikke annet enn for å holde nullen.



I pausen kjøpte Arne en pølse med vaffel i sympati med de på andre sida av Oslofjorden, og så fortsatte vi å levere fra tribuneplass mens det skjedde svært lite ute på potetåkeren mellom tribunene.


Kampen endte etter seks minutters overtid med 0-0, og vi kunne litt skuffet sette kursen hjemover igjen etter å ha blitt takket for innsatsen av spillerne.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar