søndag 19. mai 2019

Strømsgodset - Tromsø 3-1

Etter noen timers trombonespill på musikkhøgskola satte jeg kursen vestover for å heie Gutan fram til tre sårt tiltrengte poeng i eliteserien. Ved ankomst i Drammen fant jeg parkering ved Drammenshallen og tuslet opp til det nye bortefeltet, der hjemmesupporterne sto før.

På plass på stadion innså jeg at dette kom til å bli en varm affære, da vi hadde solsteiken rett mot oss på tribuna. Likevel: Heller sol enn sludd!

Første omgang bød tidvis på meget oppløftende spill fra TIL, og etter 23 minutter brøt jubelen ut på bortefeltet. Det sto 0-1!

Men hvor lenge var Adam i Paradis? Bare to minutter senere kom utligningen, da et langskudd skifta retning og havna i mål. Max uflaks!

Etter en pause hvor det var obligatorisk å få seg litt is tok det bare tre minutter før det igjen ble scoret. Til vår store fortvilelse var det nok en gang hjemmelaget som scoret, og det sto nå 2-1.

Tross hardnakket innsats både på banen og på tribunen, flere TIL-scoringer ble det ikke, og da det på overtid kom en 3-1-scoring gjorde dommer Kjensli en rask slutt på lidelsene og blåste av nærmest umiddelbart etterpå.

Det var nå tid for galgenhumor, og jeg påpekte at siden OBOS-ligaen har tirsdagskamper, og 15.9.2020 er en tirsdag, så er det nok derfor TIL nå styrer mot tabellbunn.

Kjøreturen tilbake til Oslo ble dermed betydelig dystrere enn den hadde trengt å være, men en noe påseilet passasjer bidro til å heve moralen med ymse utspill.