søndag 14. oktober 2018

Bjerke - Lørenskog 2 (4-8)

Hadde tatt turen nordover langs riksvei 120, og kommet til Maura, hvor bygdas stolthet skulle ta imot rekruttlaget til Lørenskog. Da jeg kom fram så jeg til min store overraskelse en ranværing i full oppvarming! Tidligere Stålkameratene-spiller Andreas Fossmo hadde uten at jeg visste om det flytta sørover og begynt å spille for Lørenskog.

På en bane omgitt av flystøy og hestevrinsk fikk jeg se gjestene gå rett i angrep, og ta ledelsen alt etter 50 sekunders spill! Før kvarteret var spilt var ballen igjen i mål, men denne gangen hadde dommeren blåst for noe, så 0-1 sto seg helt til 26:40, da 0-2 kom etter litt laber innsats i hjemmelagets forsvar.

Kampens tredje mål trodde jeg vi fikk etter omlag 35 minutter, men det viste seg da at assistentdommer hadde flagget i været for offside. Dette fant Lørenskog-guttene ut at var for dårlig av dem, så de tok et nytt angrep som nesten var en reprise av det forrige, og etter 36 minutter sto det endelig 0-3.

Etter 40 minutters spill gjorde hjemmelaget en rekke bytter, men dette kunne ikke forhhindre at det igjen ble scoring etter 43:30, og lagene gikk til pause med 0-4 i dommerens bok. Selv tok jeg en tur i kiosken og testet vaflene, som var _helt_ nystekte! Meget bra!

2. omgang startet litt som den første, med en meget kjapp scoring, og igjen var det gjestene som var tidlig ute. 2:10 tok det fra avspark til vi hadde 0-5. For øvrig hadde hjemmelaget benyttet pausen til å bytte keeper.

Like før timen var spilt kom det så endelig et mål for laget fra Maura. Med en scoring i protokollen kunne man iallfall late som om opphentingen var startet, selv om 1-5 30 minutter før full tid skulle bli tøft.

Like etter at omgangen var halvspilt fant Lørenskog ut at nå var det på tide å virkelig drepe kampen, og i rask rekkefølge gikk de opp først i 1-6, deretter 1-7, og jeg begynte nå å lure på om det faktisk kunne bli tosifret!

Med rett under et kvarter igjen kom så Bjerkes andre trøstemål, men blåtrøyene skulle ikke ha noe av at målforskjellen deres ble forverret, så de repliserte raskt til 2-8.

Bjerke hadde likevel ikke gitt seg, så like etterpå kom 3-8, og noen minutter senere ble også 4-8 hamret inn bak Lørenskog-keeperen som hhadde hatt det svært rolig på jobb store deler av kampen.

4-8 sto seg ut kampen, men før det ble blåst av fikk vi se en enorm trippelsjanse til Lørenskog, der keeper først stoppa ballen på 12-13 meter, en forsvarer stoppet skuddet fra returen på 3-4 meter, og den siste muligheten ble blåst høyt over mål. Vi fikk også et forsøk fra en av Bjerkes spillere på en «hand of god»-scoring på en corner. Scoring ble det ikke, derimot ble det gult kort. Shit happens.