onsdag 10. oktober 2018

Løvenstad - LSK 3 (1-1)

Hadde i kveld tatt turen til Løvenstad i Rælingen, hvor seriemesterskapet i sjettedivisjon Akershus skulle avgjøres. Begge lag var før siste serierunde klare for opprykk, men Lillestrøm 3 lå ett poeng foran og ville altså bli seriemestre med uavgjort eller seier, mens bare seier var godt nok for hjemmelaget.

Det var svært godt oppmøte av publikum til kampen, og de fleste hadde oransje skjerf, men noen tilreisende med gule effekter var også å se. På den lille banen bak det ene målet skulle en kompisgjeng ha noe trening. En av dem ikke hahdde fått med seg at klubbens A-lag skulle spille mot LSK i kveld, og stilte på trening ikledd LSK-treningstøy. Ikke smart, og han fikk store mengder velfortjent tyn av kameratene.

Siden dette var en så viktig kamp hadde arrangørene lagt mye innsats i arrangementet, og ved innmarsj ble det blusset og røyklagt!

Da kampen kom i gang var det hjemmelaget som virket friskest, og med unntak av noen få forsøk på kontringer var det lite å se til LSK den første halvtimen. Løvenstad kom stadig til store sjanser, og da et skudd såvidt ble slått over tverrliggeren, og den påfølgende corneren førte til noe som kunne blitt dømt straffe på (Men filmen min viser at dommeren nok gjorde rett i å ikke blåse), da følte de seg nok litt snytt.

Etter ca 33 minutter kom så kampens første scoring. De oranges nr 77 og 28 kombinerte fint og sistnevnte fikk æren av å banke ballen i mål. 1-0.

Vertene fortsatte å dominere spillet ut omgangen, og det var nok en optimistisk gjeng som gikk i garderoben, mens LSK-laget foretrakk å ta sin pauseprat utendørs.

Lillestrøm 3 måtte ha brukt pausepraten godt, for andre omgang var en langt jevnere affære, og utover i omgangen opparbeidet de seg også et lite overtak i kampen.

Tross bedring i spillet var det tydelig at begge lag hadde lagt mye prestisje i å bli seriemestere, og da kveldens dommer, som ellers stort sett var god var litt uheldig med en fordels-avgjørelse og stoppet et LSK-angrep holdt det på å koke over for flere på LSK-benken.

Så, 4-5 minutter før full tid, kom utligningen! Lillestrøm hadde de siste minuttene i større og større grad styrt det som skjedde på banen, og det var langtfra ufortjent med en utligning. Løvenstad prøvde nå febrilsk å få en scoring til, men LSK red av stormen, og kunne feire seriemesterskapet med sprutende væske etter at dommeren blåste av etter noen minutters overtid.

Flere bilder fra kampen finner du på facebook.