søndag 8. september 2019

Prietenii Rupea - Inter Cristian 0-3

Etter en drøy time i buss over en slette, opp en trang dal, og gjennom en tjukk skog kom vi fram til den lille byen Rupea. Her var det duket for kamp mellom byens stolthet Prietenii Rupea og laget Inter Cristian fra en av Brasovs forsteder.

Vi ble hjertelig mottatt, og påspandert det vi måtte ønske av drikke, noe flere benyttet seg av mens vi ventet på at bortelaget, som var blitt litt forsinket skulle dukke opp. Mens jeg ventet på avspark opplevde jeg å få utdelt en fotovest. Definitivt en uventet opplevelse på rumensk nivå fire!

Kampen kom i gang omlag et kvarter forsinka, og vi fikk bivåne en svært hendelsesløs førsteomgang. Gjestene var det beste laget, men lyktes ikke i å skape noe særlig, og hjemmelaget produserte svært svært lite. det sto dermed fortsatt 0-0 da lagene tok pause.

Etter hvilen kom hjemmelaget mye bedre i gang enn de hadde gjort i første omgang, og etter fem minutter fikk de etter at et skudd ble slått til stolpe ut tre cornere på rad, uten at det munnet ut i annet enn rop etter straffe på den tredje. (Ubegrunnet sådan, etter hva jeg kan se på videoen min).

Etter 67 minutters spill gjorde hjemmelagets keeper noe helt håpløst. Nesten helt der ute som sekstenmeteren møter linja stupte han inn i bena på en motspiller, og dommeren hadde ikke annet valg enn å blåse straffe. Scoring 0-1.

0-2 kom så etter knapt 76 minutter, denne gang etter et svært velplassert skudd.

Ikke lenge etter dette prøvde en av hjemmelagets forsvarsspillere å spille volleyball. dette gikk ikke upåaktet hen, og han ble belønnet med et velfjortjent gult kort.

Rupea hadde nå falt tilbake til syndene fra første omgang, og det var langtfra uventet da gjestene gikk opp til 0-3 etter 83 minutter. dette sto seg til kampen var ferdig, og mens gjestene takket sine tilreisende supportere kunne hjemmelagets spillere gå bort til det norske flagget og takke for støtten derfra!

På vei tilbake til bussen møtte jeg ei som muligens var på vei for å erstatte dommeren (som egentlig ikke trengte å erstattes i denne kampen).