onsdag 16. mai 2018

Øvrevoll Hosle - Bærum 2 (0-2)

Brukte tirsdagskvelden til å få komplettert nok en fjerdedivisjonsavdeling i Oslo fotballkrets, og i kveld var det kunstgresset på Hosle som sto for tur. Omtrent samtidig som Bærum 2  sine spillere startet oppvarmingen ankom jeg stadion, og her var det et yrende liv! Aldersbestemte kamper  og treninger på minst tre ulike baner, hvor mange var delt opp i mindre enheter.

Jentelaget som hadde trening på hovedbanen virket svært fornøyde da vanningsanlegget ble slått på litt før treninga var over, så de fikk kjølt seg ned litt i varmen. Like fornøyde virket de ikke å være da treninga var over, og de oppdaget at alle bagene med mobiltelefoner, klesskift og annet hadde stått sånn til at de var fylt med vann…

Etter hvert kom kveldens hovedkamp i gang, og umiddelbart fra start virket det som om hjemmelaget Øvrevoll Hosle hadde tenkt å ta sesongens første poeng. Her var det fullt trøkk, men de gulkledde fra lenger vest i kommunen red av stormen, og hadde resten av kampen et solid grep om det meste som skjedde.

Etter vel halvspilt omgang kom kampens første scoring, og det var Bærum 2 som fikk hull på byllen, etter at de bare minutter før hadde hatt en kjempesjanse signert en av de to Storødegård-guttene (Antar de var tvillinger).

På banen bak ryggen på oss som så denne kampen pågikk det samtidig en J13-kamp, og publikum her var tidvis så engasjerte at flere av oss som satt på hovedtribuna lurte på om vi egentlig så på feil match!

Mot slutten av kampen satt jeg og tenkte at dette var en veldig utypisk 1-0-kamp, men at Bærums angrepsspillere framsto utrolig ineffektive, mens samme lags forsvarsspillere framsto veldig solide, noe som gjorde at det ikke hadde blitt flere mål. Helt på tampen kom så et mål til for de gule, og de kunne dra hjem igjen med 0-2 og tre poeng.

Flere bilder fra kampen ser du på facebook.