FuVo - Kløfta 5-2

Etter å ha blitt lett rosa på dagens første kamp tok jeg en vei som ikke var den korteste videre til Opakermoen for å se nok en kamp der.

I solsteiken var det mange som hadde tatt turen, og også en hel del tilreisende fra der E16 møter E6, Kløfta, deriblant en med vuvuzela! (som heldigvis ikke ble mye brukt)

Lydproblemer var tydeligvis en gjenganger langs Glommas bredder denne lørdagen, for like før avspark kom det noen grusomme lyder fra høytaleranlegget, men heldigvis fikk de også hos Funnefoss/Vormsund kontroll på systemet før avspark.

Når kampen endelig kom i gang, etter en liten justering på det ene målet før avspark, ble den mye preget av en ujevn gressmatte, noe begge lag slet med. Det var likevel hjemmelaget som først klarte å få uttelling, da de etter knapt halvspilt førsteomgang gikk opp i 1-0.

Omgangen fortsatte med mye dårlig fotball begge veier, og flere tilfeller av dårlig bruk av fordelsparagrafen fra dommerens side, men det var nok ikke ufortjent da gjestene med sine Juventus-stripete drakter fem minutter før pause utlignet.

Pausen ble etter en kjapp rapport til Schau og Aune hos NRK brukt til å spise en fremragende  kanelbolle, før elendigheta på banen tok til igjen.

Alt tre minutter etter pause kom neste scoring, i det FuVos nr 9 herjet litt oppover kanten, og nok en gang utnyttet et noe slapt Kløfta-forsvar.

Resten av kampen handlet egentlig bare om hvor stor hjemmeseieren skulle bli. 3-1 kom etter 57 minutter og 4-1 etter 82 minutter. I det flere av de tilreisende tilskuerne hadde begynt å forlate tribunen ble det tent et nytt håp i det 87. minutt da 4-2 ble kranglet inn, men like kjapt som håpet ble tent ble det slukket igjen da 5-2 kom nesten umiddelbart etterpå.

5-2 ble sluttresultatet i en kamp som neppe vil bli husket for annet enn mange mål og fint vær! (Litt for fint for min skalle, som nok ble litt solbrent)