mandag 21. mai 2018

Lyn - Stålkameratene 2-0

Etter å ha vært hjemme i langhelga etter sekstendemaikampen hadde jeg andre pinsedag pakket en bag full av frossenfisk og på nytt satt turen sørover mot hovedstaden.

Denne gang skulle jeg med direkteflyet Mo - Oslo, og med samme fly som meg var hele laget til Stålkameratene som samme kveld skulle møte seriefavoritt Lyn i en kamp hvor de var en utpreget underdog.

Etter å ha vært innom hjemme med fisken, og plukket opp det supporterutstyret jeg ikke hadde hatt med meg nordover kasta jeg meg i bilen, plukket opp min gamle kompanjong Andreas på veien og tok turen til Kringsjå kunstgress. Opprinnelig var kampen berammet til å spilles på Bislett, men Lyns hovedarena var ikke blitt spilleklar ennå, så da ble den flyttet til deres andre hjem bak Idrettshøgskolen.

Når kampen tok til var vi 10-15 ranværinger (som jeg observerte iallfall) på plass for å heie på gultrøyene, men dessverre hjalp dette ikke nok. Til tross for flere gode sjanser for Stål var det som så ofte før denne sesongen litt for upresist i avslutningene.

Mot slutten av en første omgang hvor Lyn kanskje hadde vært et lite knepp kvassere glapp det så for Stålkameratenes forsvar (Hvor keeper Munda nok en gang var svært god!), og Lyn kunne gå til pause med 1-0 på scoringstavla, til stor glede for flesteparten av de 423 frammøtte.

Etter pause var det gjestene fra nord som kom klart best i gang, men også denne stormen klarte rødtrøyene å ri av, og det var intet mindre enn et slag i mellomgulvet da Lyn igjen scoret ti minutter ut i omgangen.

Like etterpå ble målscorer Haugstad utvist, og vi som støttet de gule fra tribuna øynet nytt håp. Med en mann mer i over en halvtime måtte det da være muligheter å få noe ut av denne kampene?

Dessverre, Stålkameratene klarte ikke å utnytte overtallet til å få kampen inn i sitt spor igjen, og kampen ebbet ut uten flere scoringer. Det var kanskje alt i alt en fortjent seier til Lyn, men samtidig var de litt heldige i et par situasjoner, så både gulkledde spillere og supportere var nok litt skuffa etter kampen.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

2 kommentarer:

  1. Lyn var klart nærmere et par mål mer, enn Stål var redusering, så her må du ha drømt deg litt bort. Men for all del, det er lov å ha en litt frodig fantasi...

    SvarSlett
  2. Og ellers går det bra med virkelighetsforståelsen der oppe i nord?

    SvarSlett