søndag 10. april 2016

Tromsø - Strømsgodset 2-0

Hadde fått en jobbreise til Tromsø som jeg kunne påvirke litt selv når jeg skulle ta, så jeg klarte selvsagt å kombinere det med en hjemmekamp for «Gutan».

Etter litt oppvarming og konspirering på supporterpuben Rogers tusla jeg opp bakkene til Alfheim, og fant min plass å tribuna. I dag var det ekstra viktig hvor jeg sto.

Da kampen kom i gang fikk vi se et TIL-lag som helt klart var ivrige etter å ta årets første trepoenger, og når vi supportere i tillegg hadde hørt rykter om at i dag skulle det skje, den hjemvendte sønn Morten Gamst Pedersen skulle få sin andre hjemmedebut, var det et forventningsfullt publikum som heiet fram de rød- og hvitstripete.

Etter en gigakemboultrahypersjanse som på uforståelig vis ikke ble til et mål begynte jeg å frykte at dette skulle bli en «sånn» kamp, men heldigvis: Like før pause fikk Runar Espejord et stjernetreff, og lagene gikk i garderoben med 1-0 på tavla.

Etter pause slet begge lag litt, og gjorde etterhvert noen bytter. I hjemmelagets tilfelle kunne disse absolutt sies å være vellykket, men før han hadde tatt et eneste spark på ballen fikk «Gamst'n» en hyllest fra Isberget.


Isberget ønsket TILs Morten Gamst Pedersen velkommen på denne måten i kampen Tromsø IL-Strømsgodset på Alfheim Stadion søndag ettermiddag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Posted by iTromsø-sporten on 10. april 2016

Jubelen var også stor da tunisiske Sofien Moussa fikk sin hjemmedebut, og stadion formelig eksploderte da nettopp han steg opp og stanget inn 2-0 like før full tid!

En finfin dag på Alfheim stadion, til tross for litt gufsete vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar