søndag 3. april 2016

Odd - Tromsø (0-0)

Årets første busstur med Isberget gikk til Skien, hvor topptippete Odd skulle ta imot «Gutan».

Etter først å ha blitt tatt godt imot på Odd'ranes «Fort Falkum» rett over gata fra stadion gikk turen videre inn på bortetribuna hvor vi monterte flagg og bannere for å ta godt imot spillerne ved innmarsj. Moro å se alle tegnene i Skien etter oppgjøret mot BVB fra Dortmund i fjor høst, både på selve tribuna og på hjemmesupporterne.

Vi var kanskje ikke så mange bortesupportere, men jeg følte at vi klarte å holde godt trøkk, selv om det såklart var hjemmefansen, som siden forrige sesong hadde flytta en etasje på motsatt tribune som ledet an.Til tross for hjemmelagets favorittstempel ble det fort klart at TIL ikke hadde tenkt å la seg kjøre over, og vi fikk se solid forsvarsspill, kronet med en svært god Gudmund Kongshavn. Utover i kampen, og spesielt etter pause ble det tydelig at dette frustrerte Odd-spillerne en del, og mot slutten av kampen begynte vi virkelig å tro på poeng i kampen.

Da Jone Samuelsen traff stolpen seks minutter på overtid fikk flere av oss skrekkminner tilbake til tilsvarende oppgjør forrige sesong, men heldigvis gikk det bra denne gangen, og ett poeng ble med tilbake til nord, mens for oss supportere var det bare å begi oss ut i trafikken for å komme oss hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar