onsdag 13. april 2016

Lyn - Tromsø 0-7

Tromsø var av merkelige grunner satt opp mot Lyn i første runde i årets NM i fotball, så da fikk vi som bor i Oslo plutselig en ekstra kamp å mobilisere til!En solid gjeng hadde stilt opp på ærverdige Bislett stadion for å ta opp tribunekampen mot tredjedivisjons i særklasse beste supporterklubb. Dette var en kamp vi egentlig visste på forhånd at vi var dømt til å tape, men det som var hyggelig å oppdage da vi kom hjem var at mikrofonplasseringen gjorde at for de som så kampen på stream hos NRK hørte man bare oss og ikke hjemmefansen.

De første 20-25 minuttene av kampen var TIL urovekkende nølende, og Lyn hadde flere halvsjanser, og mesteparten av spillet. Etter 33 minutter kom heldigvis 0-1-scoringen fra Thomas Lehne Olsen, og da samme mann bare et par minutter etterpå doblet ledelsen var vi nok mange bortefans som trakk et lettelsens sukk.

Like etterpå kom 0-3 ved Sofiene Moussa, og etter pause fikk Gundersen, Ingebrigtsen (2) og til slutt Michalsen også komme på scoringslista, så kampen ebbet ut med en enkel 0-7-seier for «Gutan».

Etter kampen kom TIL-trener med et TV-intervju hvor han på herlig sarkastisk vis poengterte det hjernedøde i å sende laget 170 mil for en førsterundekamp i cupen. Noe annet jeg oppdaget da jeg skumma gjennom streaminga etter kampen, var at Per Mathias Høgmo også var tilstede på kampen!

Lyn har nok gode muligheter til å klare topp 4 i divisjonen dersom de fortsetter å spille som de gjorde første fjerdedelen av kampen når de skal tilbake til tredjedivisjonsavdelingen sin.

Alt i alt en fin kveld på Bislett, og enda finere ble den da jeg fikk et par gratis hamburgere på vei ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar