mandag 18. april 2016

Vålerenga - Tromsø 4-0

Søndag var vi mange Tromsø-supportere som håpet at vi endelig skulle få bivåne en seier på Ullevaal, et stadion mange av oss har svært dårlige minner fra, ikke minst etter cupfinalen 2012.


Isberget supporterklubb hadde invitert til grilling på stampuben Tordenskiold før kampen, og etter noen innledende problemer med å få gass til grillen ble etterhvert store mengder hamburgere tilberedt og konsumert, før man i samlet flokk (Forza Tromsø hadde også tatt turen til tigerstaden, og var med på grillinga) satte kursen mot T-banen til Ullevaal.Etter først å ha vakt oppsikt på veien fra Tordenskiold til Nationaltheateret stasjon, så hadde vi en T-banetur jeg er sikker på at de stakkars medpassasjerene våre aldri vil glemme. Her et av de mer uskyldige filmklippene fra turen.Etter ankomst Ullevaal fant vi ut at billettsalget var flyttet fra inngangen, så det ble mer køståing enn vanlig, men vi kom oss da inn i god tid før kampen og fikk sett slutten av oppvarminga til «Gutan».

Selve kampen skal jeg ikke si stort om, annet enn at vi oppimot 300 på bortefeltet fikk våre drømmer om en god Ullevaal-opplevelse grundig knust.

Det ble en lang t-banetur hjem, til tross for gratis potetgull etter kampen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar