lørdag 1. august 2015

Kjelsås - KFUM 0-0

Lørdag kveld er et strålende tidspunkt for fotball, og med lettskyet vær i Oslo var det et lett valg å ta turen til Grefsen stadion for å se toppoppgjør i 2. divisjon avd 1 mellom Kjelsås og KFUM.

Jeg kom i god tid (Så god tid, faktisk, at det ikke var noen billettselgere der da jeg kom. Lurt tips, Kjelsås: Når dere starter billettsalget så gå en runde blant de som alt er på tribuna. Vi prøver ikke å snike, men gidder ikke gå tilbake for å kjøpe billett etter å ha satt oss.) og fikk sitte og nyte den noe tackye prematchmusikken (En eller annen italiensk ballade med barnekor og gudvethva på refrenget).

Da lagene kom på banen slo det meg umiddelbart som merkelig at man på et stadion med bare én tribune velger å stille opp spillerne med ryggen mot tribunen i stedet for at de kan hilse på publikum, men det fins kanskje en god grunn for at de gjorde det slik. Apropos publikum, Kjelsås forventet storinnrykk av KFUM-fans og hadde derfor satt opp et sperrebånd på tribuna for å lage et skille. Dette synes jeg er helt riktig, men jeg skjønner jo at noen kan ønske å sitte sammen med kjente fra den andre klubbens supportere, men da mener jeg at de får holde en lav profil. Det offisielle antallet tilskuere var 272, så totalt var det nok godt over 300 personer og så kamp.

Så til selve kampen. KFUM kom til den første sjansen etter fire minutter, men avsluttet skyhøyt over. Kjelsås hadde også noen små sjanser i første omgang, men jevnt over var det en hendelsesløs omgang, hvor bortelaget nok var et lite hakk vassere.I andre omgang ble det noe høyere tempo, og ca halvveis ut i omgangen kjemper Kjelsås til seg et straffespark. Han som tok denne klarte dessverre for hjemmefansen å sette denne utenfor mål! Etter ca 70 minutter virka det som om noen av Kjelsås-spillerne kanskje hadde litt «ferielegger» nå i første kamp i høstsesongen, da det etter hvert ble mye krampe å tøye ut.

KFUM satte inn et voldsomt trøkk de siste minuttene av kampen, men ikke snakk om at de klarte å krangle ballen i mål, og det var kanskje hjemmelaget som var mest fornøyd med ett poeng etterpå, selv om det kunne sett helt annerledes ut om straffa hadde gått inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar