søndag 23. august 2015

Oppsummering 23.8.15

Endelig kom høstens første sekskampershelg, og litt å juble for ble det jo, men ikke bare det, dessverre.
Helga tyvstarta alt torsdag, da Stålkameratene spilte nett-tv-sendt kamp mot Junkeren. Dette ble et show av de sjeldne. 3-0 (og hat-trick Stian Celius) etter halvspilt førsteomgang, strafferedning fra Arnstein Esperviklike før pause, to kjappe fra Fredrik Rise like etter pause, utvisning av Destin Makumbu, og til slutt hattrick til Rise også, ett mål til til Celius, og jaggu et mål til Alexander Iversen også, så sluttresultatet ble 8-0 med 10 mann på banen! Sjukt bra.
Fredag ble derimot ikke like bra. Etter en oppløftende førsteomgang fra Tromsø IL rakna det litt i andreomgangen på Åråsen, og det ble ingen poeng der heller. Til alt hell ingen andre bunnlag heller som fikk med seg poeng denne helga.
Lørdag var Manchester United dagens første underholdningsinnslag. Underholdning ble det ikke veldig mye av, ei heller mål. Kampen endte 0-0.
Neste kamp var i Bundesliga, hvor Eintracht Frankfurt skulle spille sesongens første hjemmekamp. Etter å ha ligget under i en og en halv omgang klarte de å berge sesongens første poeng helt på tampen av kampen.
Denne helga startet endelig Serie A (Uten at noen norske TV-selskaper har kjøpt rettighetene frown fjes ). Alle forventet at Juventus skulle surfe til tre poeng mot Udinese, men neida, Italias (og et av verdens) beste forsvar med Buffon, Barzagli, Bonucci og Chiellini gjorde en liten glipp, og kampen endte 0-1 etter at ingen av Juve-spissene klarte å score.
Til slutt den kampen jeg kanskje hadde gleda meg mest til hele helga. Gimnàstic de Tarragona var tilbake i Segunda division, eller Liga Adelante som divisjonen offisielt heter, etter tre års tilværelse på nivå 3 i spansk fotball. Da de etter en drøy time var nede i ti mann, og etter 85 minutter lå 0-2 under så det veldig stygt ut, men plutselig hadde man redusert, og 5 minutter på overtid kom det en straffe som spissen med det velklingende navn Marcos Jiménez de la Espada Martín sikkert satte i mål! 1 poeng i kassa!
WLDDLD er nok i dårligste laget, men storseieren i første kamp, flaksen med de andre bunnlagenes resultater i Tippeligaen, og opphentingen i siste kamp gjør at jeg allikevel kommer ut av helga med hodet høyt hevet.