lørdag 8. august 2015

Oppsummering 8.8.15

Da er vi faktisk kommet dithen at fotballhelgene kan oppsummeres igjen!
Denne helga starta fredag kveld, slik helger flest gjør. Tromsø IL skulle i ilden og prøve å reise kjerringa etter det forsmedelige 0-6-tapet hjemme forrige helg. Et eget referat fra denne kampen vil komme på fotballbloggen min, men jeg røper nok ikke for mye når jeg sier at det ble poengløst også denne helga for gutan.
Lørdag var fullpakka med fotball. Først ut var Stålkameratene som med dagens seier over Sortland befestet andreplassen på tabellen, og forlenget den tapsfrierekka til ni kamper!
Like etter startet endelig Premier League 2015-16, og her klarte Manchester United å hale i land en seier som ga ca en times tabelledelse! Vi er i gang!
I DFB Pokal-cupen i Tyskland var Eintracht Frankfurt på besøk hos Bremer SV, og gikk oppskriftsmessig videre mot laget som i fjor vant sin avdeling på nivå 5 i seriesystemet i Tyskland uten å rykke opp.
Den italienske supercupen ble spilt mellom Juventus og Lazio på en potetåker i Shanghai, hvor nykommerne Mandzukic og Dybala sikret sesongens første trofe for den gamle dame.
LWWWW er en finfin rekke, så om nå bare TIL klarer å reise seg igjen skal dette bli en finfin høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar