søndag 30. august 2015

Oppsummering 30.8.15

Denne gangen må jeg faktisk oppsummere hele fotballuka, og ikke bare helga…
Onsdag hadde først Stålkameratene bortekamp mot Grand, noe som endte med en oppskriftsmessig seier, og nesten kontakt med tabelltoppen.
Like etterpå spilte Manchester United returoppgjør i CL og gikk enkelt videre mot et relativt tannløst Brugge-lag.
Lørdag spilte så Eintracht Frankfurt bortekamp, og vant solid 1-4, noe som var svært viktig etter å ha tatt bare ett poeng på de to første kampene i årets Bundesliga-sesong.
Søndag var Manchester United igjen i ilden, noe som endte med et surt tap etter en halvbra førsteomgang og en begredelig andreomgang.
I pausen i PL-kampen startet Juventus' kamp borte mot Roma, noe som endte med rødt kort og tap. Dette er faktisk første gangen NOENSINNE at Juventus taper de to første kampene i en Serie A-sesong. Antydninger til krise hos den gamle dame nå…
Nest siste kamp denne søndagskvelden var Tromsø IL som hadde RBK på besøk, dette ble nok en kamp på Alfheim hvor dommeren sto i fokus, og gjestene fra barteland skal være sjeleglade de hadde ham på laget sitt så de fikk ett poeng med seg hjem.
Helt til slutt hadde Gimnàstic de Tarragona tatt turen til Kanariøyene for å møte Tenerife. I første omgang dominerte gjestene fra Katalonia stort, men det var likevel 0-0 til pause. I andre omgang startet Tenerife best, og scoret et kjapt mål, etter ca halvspilt omgang utlignet så Nàstic, før de fem minutter før slutt fullførte snuoperasjonen så det hele endte med tre poeng til de røde fra Tarragona!
WWWLLDW ser kanskje ikke så ille ut, spesielt ikke når jeg på forhånd ville vært fornøyd med WWWDD i de fem siste, men sitter likevel og er litt halvskuffa etter tapene til United og Juve, og poengtapet til TIL som hadde fortjent så mye bedre i dag.