tirsdag 18. juni 2019

Blaker - Fet 1-1

Etter opprinnelig å ha hatt en plan om en groundhoppingtur til Porsgrunn feiget jeg ut og endte opp med litt kortreist fotball i stedet. Kursen ble satt mot Bruvollen, hvor Blaker skulle møte Fet til fjerdedivisjonsoppgjør.

I den sterke vinden tok hjemmelaget raskt føringen i kampen, og vi som hadde møtt opp begynte etter hvert bare å vente på at scoringen skulle komme. Det gjorde den ikke, men sjansene fortsette å komme, den ene større og villere enn den andre, men ikke snakk om at ballen ville krysse målstreken.

Da det etter knappe 47 minutter ble blåst for pause var vi mange som var regelrett sjokkerte over at det fortsatt sto 0-0. Makan til sjansesløsing har jeg sjelden vært vitne til!

Etter litt vafling ble andre omgang blåst i gang, og ting tydet på at Fets trener må ha sagt de rette tingene i pausen. Gjestene var langt mer med i kampen, og ledet nå i store perioder an i det som skjedde på banen.

Da kampuret viste 62:40 havnet ballen endelig i mål, og det var blåtrøyene fra Fetsund som kunne juble. En corner endte i nettet, og det sto 0-1. Speaker benyttet anledningen til å vær litt spydig mot egne spillere, og mente de kunne lære noe om effektivitet av gjestene.

Det begynte nå å bli noe temperatur i kampen, og Blaker fremsto som så ivrige at de var i ferd med å gjøre ting for raskt for sitt eget beste. Etter som tiden gikk ble det også klart at Fet nok i større grad ville trygge 0-1 enn å prøve å gå for scoring nr 2.

Så, like før matchuret viste 90 minutter skar det seg. Etter masse grøvling i feltet foran Fets gode keeper endte ballen med å trille i mål ved stolperota. 1-1, og en av hjemmesupporterne utbrøt «Nå går vi for seier, Blaker!»

I resten av overtida ble det presset av begge lag, men det endte 1-1, noe det ikke virket som om noen av lagene var spesielt fornøyde med. Blaker var irriterte på seg selv fordi de ikke hadde klart å utnytte overtaket de hadde i første omgang, mens Fet var irriterte på seg selv fordi de ikke hadde klart å forsvare ledelsen sin i sluttminuttene.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.