mandag 26. september 2016

Brann - Tromsø 1-0

Etter landslagspausen var det enedelig tid for Tippeligafotball igjen. Denne gangen skulle «Gutan» møte Brann i Bergen, og vi var en hel del supportere som hadde tatt turen til vestlandshovedstaden.

Selv startet jeg søndagen med tog til Gardermoen og fly til Flesland, før jeg etter å ha tatt flybussen inn til sentrum sporet opp min gode venninne Marita og fikk dumpe sakene mine hos henne fram til kampen skulle begynne.

Etter en visitt sammen med en trivelig gjeng medsupportere på et spisested ved Vågsbunnen tok jeg en visitt til en fjerdedivisjonskamp ved hjelp av Bybanen. Virkelig et pluss for byen denne sporvogna!

Vel tilbake i byen møtte jeg igjen Marita, kledde på henne ei TIL-trøye, stakk innom en oppbevaringsboks på jernbanestasjonen med sakene mine, og dro til stadion. Etter først å ha møtt (og tatt bilde sammen med) selveste Drillo, kom bussen med spillerne, og vi 5-6 tidlig frammøtte supporterne hyllet deres innsats i cupen med flagging, banner og taktfaste rop. NRK dukka også opp og ville ha en liten prat, så mulig jeg dukker opp på NRK Hordaland i løpet av kvelden.

Etter mye venting ble det klart at det ikke var lagt av noen gratis bortesupporterbilletter denne gangen, så vi ble nødt å kjøpe det som jeg tror er Tippeligaens dyreste bortefeltbilletter. 

Selve kampen skal jeg ikke si så mye om, anna enn at det vel er liten vits i å klage på dommeren når andre dommere presterer enda verre. 1-0 etter full tid, og 0 poeng i sekken.

Etter kampen hastet jeg og medsupporter Leif tilbake til Bybanen, hvor det var satt opp ekstratog, og vips var vi tilbake på jernbanestasjonen og kunne etter en kjapp bunkring på kiosken der sjekke inn på NSBs sovevogn tilbake over Hardangervidda.

PS: Brann stadion fikk æren av å bli stadion nummer 70 på groundhoppinga mi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar