søndag 18. september 2016

Oppsal - Senja 0-2

Etter å ha tilbragt helga på korpsseminar tok jeg søndag ettermiddag turen til Trasop, et nytt stadionbekjentskap for meg, for å se Senja besøke Oppsal til et spennende oppgjør like under delestreken i andredivisjonsavdelinga.

I lav motsol fikk vi 118 som var på kampen se gjestene komme best i gang uten å få uttelling for det, og etter hvert kjempet hjemmelaget seg mer med i kampen. Begge lag hadde gjennom første omgang noen gode sjanser, men det sto likevel 0-0 på tavla da dommeren blåste til pause uten å legge til mer enn ett sekund.

I andre omgang var sola blitt enda lavere, og det ble enda verre å få sett noe, men dette plaget ikke Senja-spillerne, som allerede etter to minutter tar ledelsen! Jeg har mange ganger sagt at det lønner seg for et forsvarende lag å klarere, med Oppsals forsvarere hadde visst ikke fått denne beskjeden.

Videre utover i omgangen var det nok Oppsal som jobbet mest, mens gjestene fra nord mer prøvde å kontrollere inn seieren. For meg framsto det som om Senja hadde et noe høyere toppnivå inne, uten at de i denne kampen tok dette helt ut. Ti minutter før full tid kontret så Senja inn et mål til, og fastsatte sluttresultatet til 0-2.

Like etter dette endte en duellsituasjon med at en Senja-spiller falt over cornerflagget og ble liggende så lenge at speaker syrlig kommenterte dette og lurte på om noen kunne komme med vann til ham så kampen kunne fortsette.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar