lørdag 3. september 2016

Holmen - Åssiden 1-0

Etter oppfordring fra «verdens kjekkeste ginger» hadde jeg tatt turen vest for Oslo og blitt med ham for å se tredjedivisjonsoppgjøret mellom Holmen og Åssiden.
Bortelaget hadde med seg en til tredjedivisjon å være IMPONERENDE supportergruppe, som holdt trøkket oppe hele kampen, og også sørget for at hjemmesupporterne ropte mer enn jeg har dem mistenkt for å gjøre til vanlig.
Alt fem minutter etter dommeren blåste i gang kampen scoret hjemmelaget det som skulle vise seg å bli kampens eneste mål, og resten av omgangen hadde de også et klart overtak ute på banen. I pausen fikk vi se et flott saksespark da en av Åssidens reserver trente litt på avslutninger.
Drøye ti minutter ut i andre omgang ble en av Holmen-spillerne utvist, og etter dette overtok Åssiden mer og mer av spillet, men Holmen var stadig framme og prøvde seg. Ettersom Åssiden ikke klarte å utnytte det spillemesige overtaket de hadde etter utvisningen kan de takke en god keeper og ineffektive Holmen-kontringer for at det bare ble ett baklengsmål i dag.
Etter noen siste dødballer hvor Åssidens keeper var nær å sikre dem ett poeng med hjem med en nestenassist blåste dommeren av kampen, og slukørete blåhvite måtte se alle poengene bli igjen i småbåthavna der Hurumlandet henger fast.

Flere bilder fra kampen kan ses på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar