tirsdag 12. mai 2015

Mjøndalen - Tromsø 4-3

Nok en tippeligakamp, men denne gangen tok jeg bilen fatt for å komme meg avgårde.

Lørdag ettermiddag er egentlig et finfint kamptidspunkt, og det var ikke så verst med folk som var møtt opp på bortetribuna på Isachsen stadion (Er det Sophie Elise de ønsker å hedre på denne måten?) da kampen starta. Stor spenning knytta seg til keeper Kongshavn som var på plass etter skade, og vi håpa på revansj for den dårlige turen til Eiker i fjor høst.

Kampen starta på best mulig vis, etter knappe halvtimen leda TIL 2-0, men litt før pause falt en brunkledd, og dagens svake dommer ga dem et straffespark. På overtid i omgangen kom heldigvis nok et TIL-mål, og det sto dermed 3-1 da spillerne tusla i garderobene.

Første del av andre omgang styrte TIL det meste, men da MIF igjen reduserte, og dommeren gjentatte ganger gjorde dårlige avgjørelser som gikk i TILs disfavør mer eller mindre kollapset alt, og sluttresultatet ble altså 3-4.

Det positive å ta med seg var det gode spillet Tromsø stort sett leverte, som ga håp fram mot neste kamp, hjemme mot Vålerenga. (Hvor det i skrivende stund står 2-2 til pause).