søndag 17. mai 2015

Oppsummering 17.5.15

Nok en «langhelg» (kan man kalle tirsdag-søndag for det?) med fotball er over, og nok en gang høye fjell og dype daler.
Det hele starta veldig tungt. Tromsø IL rundspilte Vålerenga, men klarte på mystisk vis å slippe inn mål hver gang de hadde scoret, og mot slutten sprakk det enda litt, så kampen endte 4-5. Nok en gang var trøsten at det var mye oppløftende spill.
Dagen etter var det klart for avgjørende semifinalekamp i Champions League, og etter nesten å ha traska ringer i gulvet «Onkel Skrue-style» de siste 15 minuttene ble det klart at Juventus hadde klart å kvalifisere seg for finalen! Syns Gianluigi Buffon oppsummerte det på en fantastisk måte: «Fra Berlin til B, fra B til Berlin. Sånn er livet.»
Torsdag tok Stålkameratene mot Grand fra Bodø, og etter å ha ligget under 0-1 til pause, så tok Stian Celius helt av i andre omgang, og det endte 5-1!
Fredag spilte Gimnàstic de Tarragona årets siste seriekamp. Kampen, som var helt uten betydning for katalanerne som alt hadde vunnet serien endte 2-2, og nå er det bare å vente i spenning på hvem som blir motstander i playoffen!
Lørdag var det hele tre kamper. 1530 spilte Eintracht Frankfurt årets siste bortekamp, som ble målløs og endte med ett poeng til hvert lag.
Samtidig spilte TIL en bortekamp det var knytta store forventninger til, men etter et par tidlige skader var det tilbake til gamle synder her og man så lite til storspillet fra de to forrige kampene. Dette endte med tap.
Lørdag kveld spilte så Juve det beryktede «Derby d'Italia», og klarte etter først å ha havnet under å snu det og ta en sterk borteseier over Inter.
Søndag var det klart for årets siste hjemmekamp for Manchester United, en kamp som kunne føre dem opp til tredjeplass og dermed direkte CL-plass, men etter at denne endte 1-1 er nok mulighetene for tredjeplass kun teoretiske.
Lang fotballperiode, og isolert sett er LDqWDDLWD kanskje bra nok, spesielt når det innebærer CL-finalekvalifisering i den ene D-en, men samtidig er de to L-ene så innmari sure!
Kommende uke er det litt midtukeball, og litt helgeball. Vi får se hvor mye som oppsummeres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar