mandag 25. mai 2015

Oppsummering 25.5.15

Nok en fotballhelg er over.
Lørdag avsluttet Eintracht Frankfurt sesongen i Bundesliga med å slå Leverkusen, og dermed karre seg inn på en niendeplass på tabellen, foran Werder Bremen på målforskjell.
Lørdagens andre kamp var Juventus - Napoli, som endte med en plankekjøringsmessig 3-1-seier.
Søndag avsluttet Manchester United Premier League-sesongen med en målløs og relativt blodfattig affære mot Hull, før helgas viktigste kamp kom.
Første playoff-oppgjør mot Huesca endte målløst for Gimnàstic de Tarragona, men de holdt også nullen, og spenningen er derfor enorm foran returoppgjøret på Nou Estadi i Tarragona kommende helg!
Siden dette var langhelg var det også mandagskamp i Tippeligaen, og her vartet Tromsø IL nær sagt som vanlig opp med oppløftende spill, men dessverre fikk «Oddrane» med seg ett poeng sørover.
WWDDD ser kanskje umiddelbart ikke så bra ut, men når man vet omstendighetene (en betydningsløs kamp, en første playoffkamp og en kamp for et lag i motgang mot de selverklærte Norges Barcelona) var det kanskje ikke så ille med de tre D-ene.
4 kamper kommende helg, en jeg tekstfølger på nett (Stål), en jeg forhåpentligvis får fulgt litt pr stream på nett (Nàstic), en jeg skal se på stadion (TIL) og en jeg ikke får fulgt så veldig med på (Juve).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar