mandag 4. mai 2015

Start - Tromsø 3-1

Årets første tippeligakamp!

Troppet opp grytidlig på et bussdepot like ved Grorud togstasjon og inntok det forreste setet i bussen. Etter å ha plukket opp hovedgruppen av medsupportere utenfor Tordenskiold pub i sentrum satte bussjåfør Tommy kursen mot E18, og etter å ha plukket opp folk i Sandvika, i Drammen, i Larvik og i Porsgrunn (Samt et veikryss som var så obskurt at jeg ikke fikk med meg hva det het der), var vi blitt nesten 30 stk som freste avgårde gjennom Telemark og Aust-Agder mot Kristiansand.

Vi kom fram i god tid før kampstart, og fikk til og med ordna et lite gruppebilde foran bussen før vi tusla inn på stadion og klargjorde supporterutstyret.

Da kampen starta skinte sola og alt var fint, men etter bare noen få minutter begynte det å bre seg en dis over himmelen, og også humøret hos oss fra Isberget ble litt formørket: Start klarte å score direkte på en corner! «Jaja,» tenkte jeg, «det var da mest flaks, og det er plenty av tid å snu det på».

Hva skjer så? Jo, under et kvarter senere øker Start til 2-0, denne gangen som følge av total mangel på kommunikasjon. Jeg blir superfrustrert, men vi fortsetter å prøve å holde trøkket oppe fra tribuna. Ikke lenge etter får vi se «Cobra» klare å knote ballen i mål på motsatt side av banen, og vi går til pause med nytt håp, og 2-1 på tavla. (Strengt tatt sto det bare 0-0 på tavla, fordi den var ute av drift, så resultatet lå i hjørnet på storskjermen).

Andre omgang fortsatte slik den første hadde avsluttet, med en kanonade fra Tromsøs spillere mot Starts mål, men en god og heldig Opdal holdt Start inne i kampen, samtidig som Tromsøs avsluttere også trengte å få stilt inn siktene bedre.

Mot slutten av kampen puttet Start et mål til, og sluttresultatet ble 3-1.

Bussturen hjem ble, ikke overraskende, lang. Det som er mer overraskende var hvor lang den faktisk ble. Gjennom Telemark sto trafikken på E18 omtrent stille, og vi tapte langt over en time tid. Dette medførte at vi også måtte ta en avstikker til Horten og levere noen som skulle til Østfold og bare ville komme seg hjem om de tok Bastøfergen.

Sendt men godt kom vi endelig tilbake til hovedstaden like etter midnatt, og fikk deponert bussen igjen og etter hvert også kommet oss hver til sitt.

Bedre lykke neste gang, TIL!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar