mandag 31. oktober 2016

Sarpsborg 08 - Tromsø 2-2

Nok en gang var vi en optimistisk rødkledd gjeng som satte kursen ut av Oslo for å se «Gutan» prøve å kjempe til seg tre poeng.
Etter å ha fått triste forestillinger i de to siste kampene, var vi en ikke spesielt optimistisk gjeng som etter et par timer på Sportspuben i Sarpsborg sentrum satte kursen mot stadion.

Pessimismen ble raskt snudd til håp, da vi fikk se et TIL-lag som kjempet som ulver, og etter flere smell i metallet var det mer enn fortjent da det endelig ble 0-1 etter en halvtimes spill. Dette målet ble dessverre det eneste i første omgang, men stemningen var god da spillerne gikk til pause.

Etter pause hadde tydeligvis de blåkleddes trener sagt de riktige tingene, for det var et langt vassere Sarpsborg-lag som kom på banen, og plutselig så det veldig stygt ut for TIL igjen, da scoringer i det 57. og i det 66. minutt sørget for at det plutselig sto 2-1.

Dette var likevel kampen da Tromsø SKULLE ha poeng, og drøye ti minutter før full tid av kom det nok en utligning i kampen, og det sto 2-2, som etter tre laaaaaange minutters overtidsspill også ble sluttresultatet.

Oppløftende spill av Gutan i første omgang, og virkelig noe å ta med seg inn i skjebnekampen mot Odd i siste serierunde!