mandag 10. oktober 2016

Ullern - Tromsø 2 (4-0)

Oppdaga plutselig at TIL2 skulle spille årets siste østlandskamp søndag ettermiddag, så heiv meg på T-banen til beste vestkant for å støtte dem. På veien ut møtte jeg et par bittesmå bortesupportere som gleda seg veldig til kamp. Håper de heier på TIL i mange år framover!

På plass på CC Vest Arena fikk jeg og oppimot hundre andre se gjestene fra nord komme best i gang, før hjemmelaget kom mer med i kampen. Det oppsto flere gode muligheter for begge lag, men den største i første omgang var det gjestene som sto for da de fikk straffe. Ullerns keeper reddet straffa, og vi var like langt da lagene gikk i garderoben.

I andre omgang var det hjemmelaget som kom best i gang, og etter bare fire minutter fikk vi kampens første mål. Noen minutter senere kom også 2-0.

Etter dette kom de for anledningen blåkledde mer med igjen, men både de og vi på tribuna som heia på dem fikk oss en aldri så liten knekk da en svært god TIL-periode ble avsluttet med et mål…
…for hjemmelaget.
Like etterpå, ca 5 minutter før full tid gikk så vondt til verre for ung-«gutan», da kaptein Carlyle pådro seg dagens andre gule kort og måtte tusle i garderoben, mens det påfølgende frisparket til slutt endte med nok et mål. 4-0 kunne det stått på scoringstavla dersom den hadde vært i drift, men det ble uansett sluttresultatet.