mandag 17. oktober 2016

Start - Tromsø 2-1

Med håp om tre poeng og å fjerne seg noe fra bunnen av tabellen i Tippeligaen var vi en liten gjeng Isberget-medlemmer som hadde plassert oss inn i en minibuss på vei fra Oslo til Sørlandets hovedstad søndag formiddag.
Etter en begivenhetsløs tur med en rekke pissepauser ankom vi Kristiansand, og stakk innom Start-supporternes pub for å si hei, plukket opp de tilreisende fra Stavanger, og dro til stadion. Her ble vi først møtt av en utrolig lite samarbeidsvillig innkjøringsvakt, som ikke viste noen forståelse for logikken i at bortesupporternes minibuss fikk parkere på parkeringsplassen ved bortesupporterinngangen, hvor den hadde stått hvert eneste år. (Etter at vi fikk snakka med noen andre fikk vi flytta bussen dit senere, men utrolig unødvendig å lage så mye rot om en fillesak som dette)

Vel inne på stadion tapetserte vi bortefeltet med effekter, flagga etter beste evne, feira 0-1, og deretter ble alt bare sorgen. 1-1 og 2-1 kom, og til tross for et hjemmelaget ble redusert til ti mann de siste minuttene endte vi opp med en hjemtur uten poeng i kofferten.

Til alt hell gikk de fleste andre resultater i Tippeligaen denne helga også vår vei, og stemninga i bussen letta noen hakk da Vålerenga utligna mot Stabæk like før slutt i kveldens siste kamp.

Etter avreise fra Sør Arena stakk vi innom i dyreparken, da vi regna med det var der spillerne hadde hatt garderobe (basert på prestasjonene på banen), men etter å ha ventet noen minutter uten at de viste seg ga vi opp og dro videre hjem.
Epilog: På T-banen hjemover etter vi var kommet tilbake til Oslo ble jeg sittende ved siden av en fyr som ikke virka veldig fotballinteressert, men likevel begynte å småprate om fotball siden han så at jeg reiste i supporterantrekk. Ikke helt uvanlig at man får kommentarer når man er «uniformert», så jeg reagerte ikke med en gang, men jeg skjønte tegninga da han like før han forlot banen sa «Jeg er supporter av han det står om i denne boka», og ga meg et eksemplar av Gideonitt-utgaven av Det Nye Testamente og Salmenes Bok. Mye rart man opplever som supporter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar