søndag 16. august 2020

Kolbotn - Sandviken 1-3

For å komplettere fotballhelga hadde jeg sett meg ut en søndagskamp også, og denne gangen var det damefotballen jeg skulle gjeste. Jeg hadde tidligere besøkt Sofiemyr for å se Kolbotns herrelag spille på kunstgressbanen, men nå var det toppseriekampen mot Sandviken, på naturgress, det gjaldt.

Kom fram altfor tidlig, og tok en gåtur i nærområdet, hvor jeg fant en sjarmerende liten tribune inni skogen. Gikk deretter bort mot stadion, hvor jeg plutselig møtte en TIL-medsupporter som viste seg å ha valgt Sandviken som sitt lag i damefotballen.

Da kampstart (som ble utsatt fem minutter pga sent ankommet bortelag) nærmet seg dukket også Norlink86 opp, og litt etter avspark kom også banehoppelegenden Ray Tørnkvist. Her var alt duket for mye fotballprat!

Kolbotn gikk hardt ut, men det viste seg raskt at Sandvikens favorittstempel nok var korrekt plassert, og etter 18 minutter kom 0-1. Ikke mange minuttene senere kom også 0-2, etter en svært sterk innsats av Kennya Cordner som dermed ble tomålsscorer. Sandviken-supporteren jublet!

Jublet gjorde han derimot ikke da Cordner like etterpå haltet av banen bak mål og måtte byttes ut. Dette lot dog ikke til å svekke Sandviken noe særlig, og det ble snart 0-3, og det meste så ut til å være avgjort.

Kolbotn-damene hadde dog ikke gitt opp, og drøye fem minutter før pause ble et hjørnespark aldri skikkelig klarert av bergenserne, og vips sto det 3-1.

Omtrent i det dommeren blåste til pause ringte radiosporten for å ta en liten statusprat til 4-4-2-sendinga. Alltid hyggelig med en prat med Schau og Aune. Køen så så lang ut at jeg droppa å teste kiosken, så mens praten på banehopper- og bortesupporter-feltet fortsatte kom også Ham-Kam-supporter og banehopper Kristian bort og sluttet seg til oss.

Andre omgang virket Sandviken å ha mer eller mindre full kontroll. Kolbotn hadde noen gode perioder, men uten å skape de helt store mulighehtene, så det var velfortjent at de for anledningen rødkledde kunne komme bort og takke supporteren for støtten og feire tre nye poeng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar