mandag 4. november 2019

Sarpsborg 08 - Tromsø 3-2

Etter lørdagens maratonutflukt var jeg søndag formiddag så trøtt at oppmøte for buss til Sarpsborg med supporterklubben bare var å glemme. Karret meg derfor nedover til Oslo S noe senere og inntok toget hvor jeg etter en liten dupp underveis ankom Østfolds hovedstad og puben hvor røde og blå supportere var samlet i skjønn forening før avmarsj til stadion for bunnstridskamp i eliteserien.


Da avspark nærmet seg var vi en bra gjeng samlet på bortefeltet, mens hjemmelaget hadde hatt en voldsom mobilisering til kampen med totalt over 6000 solgte billetter. Vi hadde likevel ikke tenkt å legge oss på rygg og bli overkjørte, og flagget og sang etter beste evne på innmarsjen.

«Gutan» viste svært lovende takter i innledningsfasen av kampen, og det føltes på ingen måte ufortjent da 0-1 kom etter drøyt ti minutter. Vi jublet, og glemte at det var bikkjekaldt og sur vind. (Noen glemte kulda i så stor grad at det bar rett i kiosken og kjøpe kveldens andre is!)

Dessverre, etter scoringa gikk det bare nedover ute på banen. På tribuna gjorde vi vårt beste for å holde koken, men synginga holdt dessverre ikke for å avverge at de blå utlignet, og lagene gikk til pause med 1-1 på tavla.

Etter pause virket det så som om TIL-spillerne hadde blitt igjen i garderoben litt ekstra. Sarpsborg kom til to scoringer på kort tid, og dermed hadde 0-1 blitt til 3-1. Blytungt!


Plutselig føltes den kalde vinden mye kaldere ut enn den hadde gjort da vi ledet. Fingrene ble litt stivere, flaggene litt tyngre. Vi fortsatte dog å gjøre vårt beste fra tribuneplass for å oppildne de rødhvite, men ikke snakk om at det nytta. Juble fikk vi ikke gjøre før det var under ti minutter igjen av ordinær tid, da Aidan Barlow foretok en småfrekk avslutning til 3-2.
Foto: Eurosportplayer

Det var dermed duket for en intens avslutning på kampen, men tross våre forsøk fra sidelinja på å jage TIL framover, det ble ikke flere mål. Kampen endte 3-2, og vi måtte slukøret tusle til bussen tilbake til Tigerstaden, hvor det i det minste ble et lyspunkt at vi hadde fått med oss restopplaget av pølser fra kiosken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar