søndag 15. april 2018

Stabæk - Tromsø 1-1

Etter flere gode Tromsø-prestasjoner var det som forsiktig optimist jeg søndag ettermiddag tok T-banen ut til Bekkestua for å se «Gutan» prøve seg mot Stabæk.  Forsiktigheten i optimismen skyldtes først og fremst at TIL reiste sørover uten både kaptein Simen Wangberg og superveteran Morten Gamst Pedersen.

Før kampen var vi en solid ladning bortesupportere som inntok puben «Onkel Blaa» i Bekkestua sentrum, før jeg og en av de andre fant ut at for å slippe å stå i kø skulle vi tusle litt tidlig ned til stadion.

Dette viste seg å være et svært klokt valg, da det av en eller annen grunn var sendt ut beskjed til vaktene om ekstra grundig sikkerhetskontroll i inngangen, noe som medførte ENORM kø da kampstart nærmet seg.

Etter avspark tok det bare et par minutter før kampens første scoring kom. En liten glipp i TIL-forsvaret ga en av de blåkledde muligheten nærmest alene mot TIL-keeper Gudmund Kongshavn. Jeg ser ikke bort fra at Kongshavn normalt ville reddet målet, men i forsøket ble han skadet, og ble byttet ut.

Til alt hell tok det ikke mange minuttene før også TIL spilte seg gjennom, og nok en gang var det den tidligere akk så utskjelte Slobodan Vuk som scoret! Millionspissen, som så sent som sist vinter fikk beskjed at han kunne få forlate klubben om han ville, er kanskje i ferd med å komme med de scoringene vi håpet på da han ble signert?

Resten av kampen var det nok bortesupporten som var kampens høydepunkt. Et nesten fullsatt bortefelt leverte en om jeg skal si det selv imponerende innsats, og nå håper jeg bare Alfheim-publikummet følger opp det vi TIL-hengerne i sørøst leverte.

Store deler av kampen sto TV-kjendis Else Kåss Furuseth sammen med oss, og hun blir nok svært takknemlig om noen kan forklare henne hva en «kjøttpeis» er.


Etter kampen var vi nok sånn mellomfornøyde med resultatet, men som jeg pleier å si: Ett poeng er uendelig mange ganger bedre enn null poeng, tre poeng er bare tre ganger bedre enn ett poeng.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar