søndag 15. april 2018

Frigg - Stålkameratene 7-1

Like før jul sto jubelen i taket hjemme hos meg, da det ble klart at mitt kjære Stålkameratene i 2018 skulle spille fire av kampene i tredjedivisjon avdeling 6 i Oslo. Frigg, Lyn, Korsvoll og Grei var alle havnet i samme gruppe som gultrøyene fra Rana!

Serieåpningen skulle finne sted i Oslo mot Frigg på deres hjemmebane Marienlyst, men på grunn av den sene våren i hovedstaden måtte kampen flyttes til KFUMs bane på Ekeberg.

Stålkameratene hadde ankommet banen med minibuss i god tid før kampen, men da de skulle hente ut utstyret sitt fra bussens bagasjerom ble gode råd med ett dyre: Bagasjeluka var tilsynelatende helt umulig å få åpnet! Etter nesten tre kvarters fikling klarte man endelig å få brutt den opp, men dette var vel ikke akkurat en optimal oppladning til kampen, som heldigvis ble utsatt et kvarter så man fikk tid til en viss oppvarming.

På tribuna var det supporter-reunion mellom Ronny Øverli og meg, Stål-supporterklubbens harde kjerne rundt år 2000, og høy stemning inn mot avspark. Den høye stemningen fikk seg dessverre raskt en nedtur, før to minutter var spilt hadde dommeren tatt seg til baklomma etter det røde kortet, og sendt en av Stålkameratenes spillere i garderoben!

Likevel var det Stålsupporterne som først fikk grunn til å juble, da et hjørnespark effektivt ble konvertert til scoring etter et knapt kvarter!
Etter dette stilnet dessverre jubelen fort. Med elleve mann på begge lag kunne dette nok blitt en jevnspilt og spennende affære, men med en mann i manko ble det fort klart at til tross for strålende keeperspill av nyankomne Symphorien Nathan Munda  ble overmakten for stor.

Til  pause sto det 4-1, og da det ti minutter før slutt sto 6-1 fastslo Ronny at det så ut som om det kunne hende dette endte med tap. Ikke overraskende fikk han rett, og til slutt sto det hele 7-1 på scoringstavla.

Et på papiret og i framtidige statistikker svært stygt resultat, men heldigvis et resultat som ser verre ut enn hva det faktisk var. Satser på at det nå bare kan gå én vei.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar