søndag 8. april 2018

Oppsummering 8.4.18

Nok ei fotballfylt helg går mot slutten, og må oppsummeres.

Helgas første kamp kom fra Italia, hvor Juventus etter å ha slitt litt rykket fra og slo Benevento 4-2, og dermed beholdt en god luke på toppen av Serie A-tabellen.

Stålkameratene spilte sin siste treningskamp før sesongstart mot Frigg neste helg, noe som endte målløst mot Sandnessjøen.

Det kanskje villeste oppgjøret i helga var det Manchester United som sto for. Etter å ha ligget under 2-0 til pause mot byrivalene i lyseblått klarte de i andre omgang å snu det hele, og dermed utsette feiringa for et eventuelt seriemesterskap.

Søndag hadde Nàstic en tidligkamp som jeg klarte å sove meg gjennom, men det endte likevel med seier, og fortsatt 6 poeng ned til den fryktede nedrykksstreken.

Søndag kveld var det så duket for to ultraviktige oppgjør klokka seks. Tromsø jaktet sesongens første poeng hjemme, mens Eintracht Frankfurt ikke hadde råd å avgi poeng mot Hoffenheim i jakten på Europacupplass.
For «Gutan» endte dette godt, men en knallsterk 4-0-seier, mens for Eintracht ble det poengdeling, noe som gjør at det nå er tett som hagl i kampen om den siste CL-plassen, samt de to EL-plassene i Bundesliga.

W(d)WWWD  må  vel sies  å være en godkjent helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar