fredag 6. oktober 2017

Vollen - Grei 1-1

Tirsdagskvelden tok jeg veien gjennom byen og ut til Vollen i Asker, hvor hjemmelaget hadde besøk av Greis herrelag, til et relativt viktig oppgjør for begge lag.
Grei ville med poeng fortsatt være i førersetet når det gjaldt opprykk til neste sesongs tredjedivisjon, mens Vollen de facto ville berge plassen i fjerdedivisjon dersom de tok ett poeng.

Etter først å ha vært på podkastinnspilling med Pyro & Pivo ble jeg litt forsinket, og ankom Arnestad kunstgress (for øvrig det første stadion jeg har vært på med blåhvite flomlys på den ene siden og gule på den andre) et par minutter etter kampstart, men likevel rikelig tidsnok til å få med meg både hjemmelagets første mål etter drøyt halvspilt omgang, og deretter gjestenes utligning like etterpå.

Utligningen kom på et godt gjennomført indirekte frispark etter en noe klønete tilbakespillssituasjon, og etter dette dabba begge lags angrepsvilje kraftig av.

Lagene gikk til pause, jeg kjøpte årets beste breddefotballvafler, og lagene kom tilbake på banen.

Det var fortsatt mye fart i det som skjedde, men begge lag lot til å ha blitt vaksinert mot scoringer i pausen, og det siste kvarteret var det tydelig at ingen av dem, og kanskje spesielt ikke vertskapet, ville
risikere det ene poenget de tross alt satt igjen med for å prøve å krige til seg to til.
Kampen endte 1-1, og alle virka rimelig fornøyde.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar