onsdag 19. april 2017

Odd - Tromsø (1-0)

Alle gode ting er tre, tenkte jeg, og tok for tredje året på rad turen til Skien for å se «Gutan» spille mot det laget jeg har sett live med nest flest telemarkinger i troppen.

Etter et par timers trivelig busstur ankom vi stadion, og gikk inn på det nye bortefeltet nederst på langsida etter først å ha vært en tur innom hjemmesupporternes pub «Fort Falkum».

Hjemmesupporterne hadde for øvrig en fin markering før kampen til støtte for sine venner i Dortmund som ble utsatt for et bombeattentat forrige uke, og hele stadion applauderte de gulkledde tyskerne et lite minutt før kampstart.

 På innmarsjen før kampen skulle jeg flagge med storflagg, og fikk utført nøyaktig et halvt vift før det nederste leddet på teleskopstanga revna og ble stående på tvers. Jeg ble litt over middels stressa, men klarte på mystisk vis å flagge videre, og etterhvert å få sparket vekk den løse biten så jeg fullførte flagginga uten at andre enn de som sto nærmest merka hva som skjedde. (Ja, og så alle som følger TIL på facebook da…)


Da kampen kom i gang var vi forsiktige optimister på tribuna, så det var et hardt slag da hjemmelaget fikk en stjernetreff alt etter 6 minutter, og vi havna under. Likevel kom optimismen raskt tilbake da vi så at det var «vårres kara» som dominerte alt som skjedde på banen. Men akk, det målet som ville vært så deilig å få, det kom aldri!

Også etter pause var det TIL som var det klart dominerende laget, men fortsatt kom ikke målet, og heller ikke da Odd ble en mann færre de siste minuttene av kampen ble det noen flere scoringer.
Et utrolig frustrerende tap, samtidig som det var svært oppløftende å se TIL spille så godt som de gjorde store deler av kampen. I mine øyne er det som mangler to ting: 1 - Målene, flere av spillerne bør legge inn litt avslutningstrening i dagene som kommer, og 2 - Dueller om andreballer, her virka det for meg som om Odd klarte å få 90% av alle andreballene etter lange pasninger, utspill og sånt.

Bussturen hjem gikk overraskende fort, og heldigvis ikke på helt tom mage, ettersom jeg fikk raska med meg et par restepølser ved utgangen da jeg forlot stadion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar