søndag 23. april 2017

Oppsummering 23.4.17

Litt midtuke, og litt helg.

Onsdag starta endelig serien for Stålkameratene, som etter å ha havna under klarte å utligne på overtid og få med seg ett viktig poeng.
Senere onsdag kveld var det duket for returoppgjør i Champions League for Juventus, som effektivt blokkerte alt Barcelona hadde å by på og enkelt tok seg videre til semifinale.
Torsdag spilte Manchester United returkamp i Europa League. Dette ble ikke like enkelt, men etter ekstraomganger var det de røde djevlene som trakk det lengste strået og avanserte.

Lørdag spilte Eintracht Frankfurt mot Augsburg, og tok nok en seier. «Ørnene» har fortsatt ikke sluppet helt taket om Europa League-kvalikplass, men det skal holde hardt å karre seg opp dit.
Lørdagens andre kamp var med Gimnàstic, som i kjent stil spilte uavgjort. 14 uavgjorte oppgjør har det blitt i år, og med bare to poeng ned til nedrykksstreken blir det en spennende sesongavslutning i Tarragona!

Søndagen starta svært bra, med en finfin Manchester United-seier på bortebane.
Fortsettelsen var dessverre ikke like bra, med noe som vel må sies å ha vært årsverste fra Tromsø IL.
Juventus klarte heldigvis å få opp igjen humøret mitt noe mot slutten av dagen, med en oppskriftsmessig storseier over Genoa.

DDWWDWLW er kanskje ikke så aller verst samla sett, men det tapet TIL hadde gjorde ikke akkurat underverker for humøret mitt…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar