mandag 10. april 2017

Oppsummering 10.4.17

En lang innspurt mot påska gjør at dette blir en lang oppsummering…

Det hele starta lørdag for litt over ei uke siden, da rota Manchester United bort to poeng da ingen av lagene scoret, og det samme gjentok seg senere på dagen for Eintracht Frankfurt.
Søndag gikk Nàstic på et tap, mens TIL karret til seg ett poeng i sluttsekundene i serieåpninga i Eliteserien. Kveldens siste kamp var Serie A-kamp mellom Napoli og Juventus, som skulle møtes igjen i cupen bare noen dager senere. Denne endte uavgjort.
Mandag var det spillefri, men alt tirsdag var det påanigjen da Eintracht gikk på en smell mot Köln, før United spilte uavgjort mot Everton.
Onsdag spilte Stålkameratene cupkvalik mot Mosjøen, en kamp som gikk til ekstraomganger. Dessverre gikk ekstraomgangene uten førstekeeperen som ble skadet i sluttminuttene av ordinær tid, og blir ute i lengre tid. MIL vant til slutt kampen. Også Juventus spilte cup denne kvelden, denne kampen endte 3-2, noe som sender Juve videre i Coppa Italia.
Torsdag spilte TIL bortekamp mot Viking, og jaggu kom det ikke en scoring i sluttsekundene også her, bare at denne gangen førte den til seier!
Fredag spilte Eintracht igjen uavgjort, før Nàstic gjorde det samme lørdag. Heldigvis berga Juve lørdagskvelden med seier mot Chievo.
Søndagens tall ble 3! Først vant Manchester United 0-3 over Sunderland, før Tromsø vant 3-0 over Sogndal.

DDLDDLDLLWDDWWW er kanskje ikke allverden å rope hurra for, men går inn i påska med en god følelse pga den fremragende seriestarten til Gutan! (Og så er det jo så godt å ha fått alle seks lagene i gang!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar