tirsdag 29. juni 2021

Torp - Trosvik 3-3

Nok en treningskamp i Østfold-bredden, og i kveld var det Torp IF i Fredrikstad som fikk meg på besøk for første gang. Foruten undertegnede, noen andre banehoppere, og en rekke lokale helter hadde også byrivalene fra Trosvik tatt turen øst for elva.

Et par minutter før annonsert tid blåste dommeren i gang kampen, og det ble tidlig tydelig at vi ville få en jevn kamp. Etter knappe tolv minutter kom kampens til da største sjanse, da en Torp-spiller ikke ble avblåst for en relativt klar offside, men keeper likevel klarte å avverge scoring. I angrepsbølge to etter dette ble det derimot ikke avverget, og det sto dermed 1-0.

Hjemmelaget var dog ikke særlig lenge i ledelsen, bare fem minutter senere utlignet de rødkledde, og forsvaret til Torp fikk klar beskjed fra benken: «Det er for dårlig press!». For oss omlag 25-30 som så kampen var det vanskelig å være uenige med treneren.

Etter 24 minutters spill kom så 2-1, etter at en av svarttrøyene nådeløst utnyttet en glipp i Trosviks forsvar. Bare sekunder etter avspark sneiet så ballen tverrliggeren over Torpekeeperen. Her gikk det unna!

Tross at det var treningskamp og at laget ledet, klarte en av Torps spillere å pådra seg gult kort for kjefting etter at lagkameratene hans ikke fikk et straffespark alle med sympatier for hjemmelaget mente de hadde gjort seg fortjent til.

Da lagene tok pause sto det fortsatt 2-1, og jeg og Anders ble stående og diskutere sensommerens banehoppingsplaner så ivrig at ingen av oss husket å starte stoppeklokka for andre omgang, som startet alt etter ca 5 minutter pause. Tidspunktene fra andre omgang er derfor høyst omtrentlige.

Min klokke viste 50 minutter da det igjen ble scoret, altså var det sannsynligvis spilt omtrent 52 minutter, og igjen var det gjestene som kunne juble for utligning. 2-2.

Knapt tjue minutter etter dette ble det på nytt jublet i den røde leiren. For første gang i kampen var bortelaget i ledelsen, med 2-3.

Heller ikke denne gangen varte ledelsen veldig lenge. En svartkledd spiller gikk overende i feltet foran Trosviks mål bare to minutter senere, og dommeren blåste i fløyta og pekte på straffemerket. Eksekutøren gjorde ingen feil, og igjen var vi like langt. 3-3.

Flere mål fikk vi ikke, tross at begge lag virket å være svært sultne på enda en scoring. Det ble dermed uavgjort i denne treningskampen ved Glommas østbredd.

Flere bilder fra kampen kan du se på flickr. (Litt færre enn vanlig da jeg hadde flatt batteri på det ene kameraet, og hadde glemt det ene objektivet til det andre…)