lørdag 26. august 2017

Manglerud Star - Fagerborg 4-1

I strålende solskinn fant jeg veien til Manglerud for å se kamp mellom østkant og vestkant, Manglerud/Star mot Fagerborg.

Ble hyggelig tatt imot av hjemmelagets trener (som også er TIL-supporter, pluss i margen for det!), før han gikk for å hilse på noen folk som hadde med seg en hund. Fikk en tweet fra klubben senere om at han liker ikke hunder, og hunder liker ikke han, og det stemte: hunden gikk HELT bananas fram til han hadde gått derifra igjen!

Når kampen endelig startet gikk hjemmelaget hardt ut fra start, og det var absolutt fortjent da det første målet kom på et frispark etter knapt 15 minutter.
2-0 kom så etter at Fagerborgs forsvar ble stående og se på et M/S-angrep etter knappe halvtimen, og snitthastigheten på scoringene holdt seg da hjemmelaget scoret sitt tredje like før pause.
Etter pause hadde nok Fagerborg en plan om å kjempe seg tilbake inn i kampen, men denne fikk et kraftig skudd for baugen da vertskapet etter å ha fått fordel på en offsideavgjørelse kontret inn 4-0 bare etter et par minutter. Litt usikkerhet om hva som skjedde fram til dommeren hadde fått snakket med assistenten som sto med flagget i lufta, men målet ble godkjent.
Etter halvspilt omgang hadde hjemmelagets keeper flaks at Fagerborg ikke avsluttet mens han var totalt ute av posisjon, men da avslutningen endelig kom virka det som om han var litt desorientert, og ballen gikk enkelt inn.

Målet ble aldri den vitamininnsprøytingen man kanskje kunne vente, og resten av andre omgang ble en lite minneverdig affære. Vi omlag 25 frammøtte (samt totalt 3-4 hunder) måtte dermed nøye oss med fem mål, og 4-1 ble sluttresultatet.

Flere bilder fra kampen kan du se på Facebook.