mandag 2. november 2015

Tromsø - Bodø/Glimt 3-1

Endelig var dagen kommet! «Slaget om Nord-Norge» skulle spilles på ærverdige Alfheim stadion, og ikke nok med det, dette var også en kamp hvor Tromsø med litt gli kunne sikre fornyet Tippeliga-kontrakt i 2016.


Etter en liten tur på supporterpuben Roger's [sic] for å hente billetten min troppet jeg opp på Alfheim i god tid før kampen, og på mystisk vis klarte jeg plutselig å ha blitt ansvarlig for det ene av de to flaggene som skulle brukes under innmarsjen, og dermed også å ha skaffet meg mer TV-tid enn noensinne!Etter at blodslitet med flagginga i stormen var unnagjort fikk et nesten fullsatt stadion se en spennende og jevnspilt omgang, hvor dessverre gjestene fra Nordland scora først. Heldigvis fikk den tsjekkiske kobraen hull på målbyllen sin ti minutter senere, og etter noen nervepirrende minutter sto det 1-1 til pause.

Andre omgang viste seg å bli en helt annen affære enn den første. De gulkledde lot til å være helt paralyserte, og det var etter Mikael Norø Ingebrigtsens tidlige ledermål liten tvil om hvor seieren skulle havne, og da Zdenek Ondrasek scora sitt andre for dagen like før slutt var hele Isberget-feltet bare en eneste stor rødhvit gledeseksplosjon!

Resultatene ellers i bånn av tabellen gikk også «gutan»s vei, så TIL spiller Tippeliga også i 2016, og med 1-0 i Bodø og 3-1 i Tromsø, blir sammenlagtresultatet i Slaget om Nord-Norge 2015 3-2! Storebror i nord er fortsatt størst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar