søndag 1. november 2015

Oppsummering 1.11.15

Etter den nokså triste midtuka var det på nytt tid for fotballhelg, og denne gangen gikk det relativt greit.

Det hele starta fredag, med et skadeskutt Eintracht Frankfurt som tok imot selveste FC Bayern hjemme på Waldstadion. Etter en perfekt forsvarskamp hvor Arjen Robben fikk et fortjent gult kort for å forsøke å dive seg til en straffe, endte det målløst, og med et sterkt poeng for ørnene.

Lørdag ettermiddag ble det igjen målløst, da Manchester United var på besøk i London. Mer gidder jeg ikke si om den kampen av frykt for å sovne.

Nesten umiddelbart etter kampen i England var det tid for oppgjør både i Spania og i Italia.

Gimnastic de Tarragona hadde tatt turen til Cordoba, hvor de fikk det tøft, og hjemmelaget vant fortjent 2-0.

Juventus spilte byderby, det berømte Derby della Mole, og det så lenge ut til å gå mot poengdeling her, men tre minutter på overtid skled Cuadrado inn i mål sammen med ballen, og alle tre poengene havnet der de hører hjemme!

Søndag var det så duket for helgas absolutt viktigste kamp. Ikke bare kunne TIL berge plassen i Tippeligaen, i tillegg kunne man sette lillebror fra Bodø på plass. Skal skrive en egen bloggpost om denne kampen, men de fleste har vel fått med seg at «gutan» vant 3-1, og dermed sikret Tippeliga også i 2016!

DDLWW ser kanskje litt slapt ut, men de to W-ene, og spesielt den siste, er så deilige at helga går inn i historien som en svært minneverdig helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar