tirsdag 30. august 2016

Årvoll - Høybråten/Stovner 2-0

Tirsdag er den store fjerdedivisjonsdagen i Oslo, og jeg hadde i kveld tatt turen til Lars Tjærnås' hjemtrakter for å se et av mange Groruddals-derbyer, Årvoll mot Høybråten og Stovner.
Vel på plass møtte jeg opptil flere kjente fra twitter og breddefotballtribuner, og fikk se slutten på en J16-kamp mellom Årvoll og Ready som hjemmelaget vant. Vi fant oss en plass i gressbakken hvor jeg fant ut at å sitte på bakken i shorts er risikosport. Brennesle svir også så sent på sommeren som dette.
Kvart over åtte startet så kampen under Bjerke-blokkene, og vi fikk se en relativt jevnspilt førsteomgang hvor ingen av lagene kom til de helt store sjansene, og det var nok et godt bilde av kampen så langt at det fortsatt sto 0-0 da dommeren blåste for pause.
I andre omgang virka det som om hjemmelaget hadde lett opp et ekstra gir, og etter et drøyt kvarter av omgangen gikk de da også opp i 1-0 etter et flott angrep. Bortelaget hadde fortsatt en og annen halvfarlig sjanse, men fortsatt kom det ingen mål.
Drøye fem minutter før slutt fikk hjemmelaget spilt gjennom en spiller som alene med keeper ikke gjorde noen feil, og satte inn 2-0, som også ble sluttresultatet, til stor glede for flertallet av de fremmøtte. (Som av en eller annen merkelig grunn klumpet seg sammen i et hjørne av banen heller enn å bruke den fine gressbakken)

Flere bilder fra kampen finner du på facebook.