søndag 21. august 2016

Oppsummering 21.8.16

Etter litt pause starter jeg med helgeoppsummeringer igjen nå når vi igjen har sekskampershelga.

Denne helga starta med en nyvinning i Premier League-sammenheng, fredagskamper. Ikke helt gunstig for bortesupportere, men finfint for TV-seere. Her sikra Manchester United på lekkert vis årets første hjemmeseier, og Mourinho ble første United-trener med tre seire på tre første obligatoriske kamper på over 70 år!

Lørdag formiddag tok Stålkameratene mot Mjølner i et oppgjør som endte uavgjort.

Lørdagskvelden var viet til synging av «Storia di un grande amore» sammen med Juventini over hele verden, og gleden var stor da også «Den gamle dame» kom i gang på best tenkelig vis, med en seier hvor nyervervelsen Higuain satte kritikerne på plass med å bli matchvinner!

Søndag dro jeg først og så litt breddefotball, før jeg kom hjem til slutten av Eintracht Frankfurts sesongstart i DFB-cupen. Her måtte man ha straffekonk for å klare å slå ut Magdeburg som til daglig spiller i 3. liga. Ikke veldig beroligende med tanke på seriestart i Bundesliga neste helg…

I Spania var det også seriestart denne helga, og i Segunda Division (Eller La Liga123 som det som før het Liga Adelante nå heter) tok Nàstic imot Lugo. Etter å ha ligget under 0-2 til pause henta katalanerne inn ledelsen i andre omgang, og det hele endte 2-2!

Kveldens siste kamp var TIL-Viking. Årets verste hjemmelag mot årets beste bortelag, dette måtte da bli rått parti? Neida, fotballen er rund, og det endte med 2-1 til TIL. Deilig deilig deilig!

WDWWDW er definitivt godkjent høstens første sekskampershelg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar