søndag 10. mars 2019

Vålerenga - Tromsø 2-0

På selveste kvinnedagen hadde Tromsø IL tatt turen til hovedstaden for å spille treningskamp, og vi mest avhengige bortesupporterne hadde selvsagt inntatt stadion klare til å heie litt på «Gutan».

Første omgang av kampen var en trist affære, da svært lite lot til å fungere som planlagt hos de polkastripete, og etter en halvtimes spill var det litt slapt forsvarsspill som mer eller mindre donerte kampens første scoring til hjemmelaget.

Etter en aldri så liten dobbeltløpet pølse i pausen var det til pers igjen i andre omgang, og nå var TIL med på notene på en helt annen måte enn i første omgang. Det var likevel kun hjemmelaget som scoret også i denne omgangen, og det blir mer og mer klart at det er et spissproblem på gang i nord.

Kampen ebbet ut 2-0, og jeg tok banen til sentrum for å demonstrere for kvinnefrigjøring og likestilling.