lørdag 8. april 2017

Skeid - Skedsmo 3-2 (Treningskamp)

Klokka 1210 lå jeg på rygg i senga og lurte på hva jeg skulle gjøre med dagen. Klokka 1300 satt jeg på tribuna på Nordre Åsen for å se Skeid og Skedsmo spille treningskamp!

Etter først å ha inntatt en kebab fra sjappa ved inngangen til stadion som brønsj kunne jeg ca ti minutter ut i kampen endelig gi det som skjedde på banen all oppmerksomhet. Før dette hadde jeg fått se Skeids kaptein helt upresset plutselig ta seg til lysken og sette seg ned og ta av kapteinsbåndet. Håper for Skeids del at han ikke blir lenge ute.

Andredivisjonslaget Skeid var klar favoritt mot tredjedivisjonslaget Skedsmo, men i første omgang var det lite som tydet på dette. «Oksene» fikk til mindre og mindre ute på banen, og trener Tom Nordlie ble sintere og sintere på egne spillere, og et drøyt kvarter før pause forsvant han rett og slett fra benken!

Før dette hadde vi først fått se gjestene fra Skedsmo ta ledelsen etter 20 minutter, før de doblet den etter halvtimen. Nordlie gikk deretter glipp av at Skedsmos keeper reddet et straffespark, men til de fremmøtte hjemmesupporternes store glede ble den påfølgende corneren satt i mål, og lagene gikk til pause med 1-2 i dommerens bok (men ikke på scoringstavla, som var avslått i dag.)

Etter pause ble det en helt annen kamp, divisjonsforskjellen mellom lagene ble mye tydeligere, og etter ca 65 minutter kom den etterlengtete utligninga. Knappe ti minutter senere kom nok en Skeid-scoring, og det sto 3-2 som også ble sluttresultatet.

En fin dag nord i Oslo, men Skeids trenerteam har nok lite positivt å ta med seg fra kampen annet enn et resultat som på papiret ser bra ut, mens gjestene fra Romerike især i første omgang viste at de kan spille jevnt mot bedre lag.