mandag 18. september 2023

Våg 3 - Hidra (0-0)

Etter gårdagens kamp hadde jeg en god natts søvn, før jeg lørdag formiddag igjen la ut på eventyr. Første reisemål var ikke veldig langt unna overnattingsstedet, så jeg kom fram til Karuss i god tid før avspark i sjettedivisjonsoppgjøret mellom Våg 3 og Hidra.


Da jeg kom fram krydde det av unger som spilte fotball ute på kunstgressmatta, men etter hvert ble matta ryddet og det ble klart for voksenfotball. Like bak et finurlig servicebygg/tribune lå Våg FKs gressbane, men i dag var det altså på kunstgresset jeg skulle se kamp.

Før avspark slo jeg av noen ord med en narviking i hjemmelagets støtteapparat, som var mektig imponert over det jeg drev med. Da kampen kom i gang viste det seg at vi skulle få bivåne et eksepsjonelt jevnspilt oppgjør. Begge lag kjemper om opprykk, med gjestene i førersetet, men i dag klarte ingen av dem å etablere noe overtak over de andre, og de virkelig store sjansene lot også vente på seg.


Da det ble pause var det fortsatt målløst, og jeg skaffet meg en svært god vaffel, før kampen igjen startet. Ikke lenge etter start av andre omgang fikk vi en noe kontroversiell situasjon da en presset Våg-keeper plukket opp ballen, noe som fikk gjestenes spillere og trenere til å fly i lufta og hevde at det skulle dømmes tilbakespill. Dommerveteran Ødegård var ikke enig, og spillet gikk videre.

Mot slutten av kampen var det gjestene som kom nærmest scoring etter at også de hvitgrønne hadde hatt sine muligheter, men det skulle altså ikke lykkes for noen av lagene denne lørdagsformiddagen. Med FVN på slep som skulle lage reportasje om Hidra endte kampen målløst, og jeg kunne etter å ha snakket litt med nevnte avis om groundhopping på Sørlandet sette kursen videre mot dagens andre kamp.

Flere bilder fra kampen kan du se på Google photos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar